Luna GLORY

Home/Luna GLORY

Luna GLORY

L14,400.00L40,000.00

LUNA GLORY

  • Lartësia – 25 cm
  • Pëlhura Visco-Elastike
  • Anti-Bakterial
  • 3D
  • DHURATE

  • 2 jastëkë (Cilësia e Parë)
SKU: N/A Category:

Description

Luna GLORY

Eshtë një  nga dyshekët më të mirë linjës LUNA,

Me një lartësi 25 cm, Dysheku GLORYt, ka disa shtresa Ekologjike BIO  në përbërjen e tij. Falë vetive antibakteriale, dhe anti stres, ky eshte nga dysheket më të mirë ne treg. Gjithashtu, shtresa, Antistatike, format 3D, apo Sfungjeri, qe ruan format e trupit tuaj, e bën këtë dyshek zgjedhjen më të mirë për ju. Goma, përbërëse e dyshekut, ka një densitet shumë të lartë, i cilësuar si më i miri në treg, dhe gjithashtu dysheku është i përbërë me 1000 mikrosusta të vogla, të cilat ndihmojnë që Dysheku të ketë një jetëgjatësi të lartë, dhe të jetë gjithmone i fresket, per me teper, sustat te cilat jane te pavarura, ndihmojne qe dysheku te jete i pavarur nga pesha, dhe gjithashtu mos ndikoj ne shtypje apo deformim te produktit. Me nje Garanci 5 vjecare, kompania jone përgjigjet për të gjithë problemet që ju mund te hasni, duke na bërë ne një nga kompanitë më serioze që operon në gjithë rajonin. Kjo falë, seriozitetit që kompania ka shfaqur gjithë këto vite. Gjithashtu, per kete produkt, kompania ofron transportin falas, ne te gjithe Shqiperine, deri ne shtepine tuaj. Gjithashtu, ne ofrojme edhe opsionin Cash-on-Delivery, qe do te thote qe ju e beni pagesen vetem mbasi keni pare me syte tuaj produktin, dhe keni vertetuar qe produkti eshte ashtu sic ju eshte shpjeguar dhe keni pare ne fotografi.

Additional information

Permasat

190×160, 190×90, 160×200, 140×190, 180×200