Luna Pro

Home/Luna Pro

Luna Pro

L23,500.00

LUNA Pro

  • Lartësia – 22 cm
  • Pelhura Visco-Elastike
  • Anti-Bakterial
  • 3D
  • Dy jastëkë Dhuratë (Cilësia e Parë)
Category:

Description

Luna Pro

Dysheku me lartësi 22 cm , vjen Rulon , dhe në momentin që vendoset në krevat , merr formën e duhur . Eshtë ortopedik , pasi nuk interferon lëkundjet , Ka shtresë Memory ,2 cm nga të dyja anët e cila mer formën e trupit tuaj kur ju shtriheni mbi të. Dysheku ju vjen me garanci 5 Vjecare ,  e cila ju mundëson zgjidhjen e cdo problematike në lidhje me dyshekun.

Në përbërje të tij ai ka :

  • shtresë memory nga të dyja anët ,
  • shtresë ortopedike
  • shtresë me filtra 3D 
  • mikrosusta sfungjerore Pocket Spring të cilat bëjnë të mundur vetajrosjen e dyshekut  dhe nuk lejojnë mykjen e dyshekut ,sic ndodh rëndom me dyshekë e tjerë të zakonshëm

Disa zona të trupit tonë si koka, gjoksi dhe këmbët peshojnë më shumë se pjesët e tjera, prandaj nëse ato nuk gjejnë fleksibilitetin e duhur në mbështetjen e dyshekut, ato mund të qëndrojnë në tension, që do të pasqyrohet në shtrirjen e shtyllës kurrizore.

Në dyshek, kjo teknologji e vecantë siguron mbështetje të larmishme dhe optimale në zona të ndryshme të trupit, në kokë, shpatulla, shpinë, këmbë dhe kyce.