Luna Stars

Home/Luna Stars

Luna Stars

L24,000.00L40,000.00

LUNA Stars

  • Ortopedik
  • Pelhura Visco-Elastike
  • Anti-Bakterial
  • 3D
  • DHURATA 

  1. Dy jastëkë (Cilësia e Parë)
  2. Shtresë Mbrojtëse (me fibra Bamboo)
  3. Jorgan (Cilësia e Parë)
SKU: N/A Category:

Description

Luna Stars

Dysheku jonë më i rehatshëm !!!

Ky dyshek i jashtëzakonshëm, ka një lartësi prej 35 cm, Dysheku STARS  ka disa shtresa të përsosura në kompozimin e tij. Falë vetive antibakteriale, dhe anti stres, ky është nga dyshekët më të mirë në treg. Gjithashtu, shtresa, Antistatike, format 3D, apo Sfungjeri, që ruan format e trupit tuaj, e bën këtë dyshek zgjedhjen më të mirë per ju. Goma, përbërëse e dyshekut, ka një densitet shumë të lartë, i cilësuar si më i miri në treg. Në brendësi ,dysheku ka një jetëgjatësi të lartë, falë kompozimit me ajrosje dhe të jetë gjithmonë i freskët, për më tepër, ky dyshek është i pavarur nga pesha, dhe gjithashtu nuk ndikon në shtypje apo deformim të produktit. Me një Garanci 5 vjecare, kompania jone përgjigjet për të gjithe problemet qe ju mund të hasni, duke na bërë ne një nga kompanitë më serioze që operon në gjithë rajonin. Kjo falë, seriozitetit që kompania ka shfaqur gjithë këto vite. Gjithashtu, për këtë produkt, kompania ofron transportin falas, në të gjithë Shqipërinë, deri në shtëpinë tuaj. Gjithashtu, ne ofrojmë edhe opsionin Cash-on-Delivery, që do të thotë që ju e bëni pagesën vetëm mbasi keni parë me sytë tuaj produktin, dhe keni vërtetuar që produkti është ashtu sic ju është shpjeguar dhe keni parë në fotografi.

Additional information

Permasat

90x190cm, 160x190cm, 180x200cm